Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Анонси

    26/04/2024

    Засідання творчої групи в межах проєкту «Театральна педагогіка»

    17–18 травня 2024 року в дистанційному форматі проводитиметься засідання творчої групи в межах проєкту «Театральна педагогіка» з теми «Педагогічні технології творчого розвитку особистості засобами театрального мистецтва» для педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти, закладів освіти інтернатного типу, позашкільної освіти Миколаївської області. 

    Для участі необхідно до 15 травня 2024 року зареєструватися. Покликання на форму реєстрації в листі, якій розсилатиметься адресно на поштові скриньки.

    22/04/2024

    Обласна творча група «Театральна педагогіка на уроках літератури в середній школі»

    25 квітня 2024 року розпочинає роботу обласна творча група «Театральна педагогіка на уроках літератури в середній школі».

    Мета – поглиблення знань учителів-філологів у галузі театральної педагогіки та отримання досвіду сценічної творчості; набуття ними практичних навичок щодо театралізованої діяльності під час вивчення художнього твору на основі сценічно-ігрової технології; удосконалення їх педагогічної майстерності, розвиток творчих здібностей. 

    Захід організовано в дистанційному форматі з використанням застосунку «Зум» та вебсервісу «Google Classroom». Покликання для приєднання надсилатимуться зареєстрованим учасникам.

    Початок о 15.00. 

    Запрошуємо вчителів зарубіжної літератури закладів освіти Миколаївської області. 

    За результатами роботи педагоги отримають сертифікати на 40 годин (2 академічні кредити).

    Детальніше – у листі МОІППО від 05 квітня 2024 року № 383/15-10

    18/04/2024

    STEM-тиждень у МОІППО

    22–27 квітня 2024 року в межах фестивалю «STEM-весна – 2024» у Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти в змішаному форматі проходитиме STEM-тиждень.

    Під час тижня заплановано: виготовлення віртуальних окулярів та обладнання для проведення занять із домедичної допомоги, програмування для початківців, дослідження фруктово-овочевих джерел струму.

    Запрошуємо долучитися до онлайн-заходів:

    • занять відкритого онлайн-курсу «Експрес-математика для випускників»  з теми «STEM-Всесвіт. Космічно-векторні мандрівки» (22 квітня 2024 року), «STEM-дешифрування. Розгадка таємниць функцій за допомогою похідних» (25 квітня 2024 року), «STEM-археологія: розкопки скарбів площі під кривою» (27 квітня 2024 року). Початок роботи о 16.00, покликання для приєднання – на сторінці курсу;
    • майстер-класу для вчителів трудового навчання і технологій «Художні вироби з тонкого листового металу «Металевий квілінг» (детальніше – у листі МОІППО від 18 квітня 2024 року № 422/15-28).
    15/04/2024

    Розпочинаємо роботу обласних творчих груп «Медіакомпетентність учителя української / зарубіжної літератури»

    18–20 квітня 2024 року проводитимуться обласні творчі групи «Медіакомпетентність учителя української літератури» та «Медіакомпетентність учителя зарубіжної літератури».

    Мета – підвищення медіакомпетентності вчителів української і зарубіжної літератур, професійно компетентного фахівця-дослідника, медіаграмотної особистості; удосконалення навичок критичного сприйняття інформації учасниками освітнього процесу й урізноманітнення шляхів інтеграції інфомедійної грамотності в навчальні предмети «Українська література» та «Зарубіжна література».

    Роботу організовано в дистанційному форматі з використанням застосунку «Зум» та вебсервісу «Google Classroom». 

    Покликання для приєднання надсилатимуться зареєстрованим учасникам.

    Початок о 15.00.

    Лист МОІППО від 28 березня 2024 року № 342/15-10

    Всі анонси

    Новини

    Формування ключових компетентностей учнів засобами виховних технологій

    26/04/2024

    Університет знань

    24/04/2024

    Компетентнісно-діяльнісний підхід на уроках мистецтва

    24/04/2024
    Всі новини

    Державні ресурси

    Урядовий контактний центр Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти Миколаївська обласна рада Миколаївська обласна державна адміністрація Департамент освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Дія. Цифрова освіта Цифрограм